The Warily Tiptoeing Ruckus - The Finish Line

Valde du fel?

Posted Sept. 28, 2017, 3:33 p.m. By navukli Tags: Jobb

Det är lätt hänt att man känner att man valde fel yrke när man var yngre att man borde ha pluggat något annat för att man nu önskar att man kunde jobba med det. Och det är nog ganska många som känner det så och önskar att man hade pluggat något annat eller att man hade ansträngt sig lite mer för att bli något annat och så vidare. Det som är bra är att man kan göra något åt det nu. Det går ju faktiskt att skola om sig och verkligen satsa på det som man skulle vilja jobba med.

Hur gör man ?

Ja man kan ju görandet på många olika sätt och det är ju bra att et finns mer en bara ett bra sätt. Ett sätt är att kolla upp olika komvux om man bor i ekern så kan man ju koll upp komvux i ekerö till exempel och se vad dom erbjuder och vad man skulle kunna plugga där för att det ska gå att nå drömmen som man har.
Ja det är bra att man inte ger upp utan att man försätter att kolla upp och se vad man kan göra åt saken. Det är ju hur många som helst som pluggar och blir något nytt efter att ha jobbat med ett och samma jobb i årtionden. Ja det är inte försent och man borde se till att göra något nytt om det är det som man vill och har lust till tycker jag i alla fall. Ja vi är ju olika och alla har vi olika drömmer och det är ju toppen att det är så, så att vi inte alla vill jobba med precis samma sak. Ja det är bra att det går att plugga olika saker och göra nya saker som man behöver göra och vill göra.